SATHY ry. vuoden 2006 uutisia
Jos Teillä on jotakin kerrottavaa, jonka haluatte tälle sivulle niin lähettäkää viesti osoitteeseen info@sathy.fi.
Kannattaa katsoa myös vanhempia uutisia menneiltä vuosilta:

2005 uutisia , 2004 uutisia, 2003 uutisia, 2002 uutisia, 2001 uutisia, 2000 uutisia, 1999 uutisia, 1998 uutisia


* Uudet uutiset, klikkaa tästä *

Hyvää uutta vuotta 2007



Perinteinen SATHY Joulukalenteri on avattu!  Klikkaa yllä!


SATHY Kisapäivät 2006 -sivut on päivitetty

Sathy Kisapäivät 2006 -tapahtuman kotisivut on päivitetty. Infoa, kuvia ja kaikenmoista juttua löytyy alla olevan linkin takaa.

Klikkaa tästä lisätietoja >>


Vuoden 2007 SATHY tapahtumat

Vuoden 2007 SATHY tapahtumia on jo lyöty lukkoon. Katso kisakalenteri ja merkkaa kaikki tapahtumat omaan kalenteriisi nyt heti - näin et missaa yhtään ensi vuoden supertapahtumaa!

Klikkaa tästä kisakalenteri vuodelle 2007 >>


SATHY Expo 2006 -sivut on päivitetty

Sathy Expo 2006 -jättitapahtuma kotisivut on päivitetty. Infoa, kuvia ja kaikenmoista juttua löytyy alla olevan linkin takaa.

Klikkaa tästä lisätietoja >>


www.sathy.fi/taakanveto.php ja www.taakanveto.com kotisivut

SATHY ry. on rekisteröinyt itselleen viralliset taakanveto-kotisivuosoitteet, www.sathy.fi/taakanveto.php sekä www.taakanveto.com. Näille sivuille tullaan kokoamaan maailman kattavin tietopaketti taakanvedosta. Kurkkaa jo nyt ensikatselmus sivuihin >>


SATHY Kisapäivät, SM-kisat ja lemmikkimessut yleisömenestys!

Alustavien laskemmien mukaan paikalla kävi noin 17 000 uteliasta. SATHY:n osastolla oli tungokseen asti koirista kiinnostuneita ja koirarotutietoutta jaettiin ajoittain kaksin käsin.
Lauantaina 21.10. pidetty tuholaistorjunnan™ ja pienten koirien taakanvedon™ viralliset SM-kisat olivat vetonauloja. Tulokset olivat päätähuimaavia ja taso kova. Koirat ovat todella kehittyneet vuosien varrella ja silti jokainen on tervetullut osallistumaan.
Sunnuntaina 22.10. pidettiin isojen koirien, yli 10 kg, taakanvedon™ viralliset Suomen mestaruuskisat. Kaikki osallistuneet koirat olivat mahtavan erinomaisia ja tulokset hipovat ehdottomasti jo maailman kärkituloksia. Mainittakoon, että kaikki ne koirat, jotka olivat osallistuneet myös SATHY Expoon, paransivat omia tuloksiaan. Mukana oli myös koiria, jotka rikkoivat omia aikaisempia henkilökohtaisia ennätyksiään.

Klikkaa tästä lisätietoja >>


SATHY Expo 2007

Järjestyksessään kymmenes SATHY Expo, SATHY Expo 2007 järjestetään ensi vuonna jälleen syyskuussa. Päivämäärä on lauantai, 22.9.2007, paikka sama tuttu Helsingin Purina Areena.
Laita päivämäärä kalenteriisi jo nyt ylös ja muista - syyskuussa 2007 kisaillaan jälleen Pohjoismaiden mestaruuksista useissa upeissa työkoiralajeissa!

Klikkaa tästä lisää tietoa vuoden 2007 supertapahtumista työkoirille >>


SATHY Uutiset -lehti, uusin numero

Valtavan tuhti työkoirapläjäys pamahtaa postilaatikosta parin päivän sisään,
viimeistään ensi viikon alussa. Lehdessä todella paljon asiaa mm. SATHY Exposta, NKC American Bulldogs Finlandista, Alan Scottista, amerikanbulldoggeista, vanhaenglanninbulldoggeista,
amerikankääpiöterriereistä, amerikanpitbullterriereistä, IWPA:sta, taakanvedosta, SATHY Kisapäivistä, paljon kyselty Pittimuorin tarinat tekee come backin, terveisiä Puolasta ja Ruotsista, Lauran Kennelin haastattelu, Koirat-lehden pittiartikkeli-info ja PALJON muuta...
Oman lehden saat tietenkin olemalla SATHY ry.:n jäsen!


SATHY ry. infoaa KOIRAT-lehdessä

Uusin Koirat-lehti, ilmestynyt 3.10.2006, sisältää asiallista infoa amerikanpitbullterrieri-koirarodusta. Haastateltavana artikkeliin olivat SATHY ry.:n apbt-asiantuntijat.
Artikkelissa käsitellään eri rotuisiin koiriin liittyviä erikoisia myyttejä. Mukana artikkelissa on useita koirarotuja ja amerikanpitbullterrieri.


SATHY ry. ja IWPA tekee yhteistyötä

SATHY:n Suomessa 1990-luvulla lanseeraamaa taakanveto on kasvanut jo sen verran isoihin mittoihin, että on järkevää yhdistää taakanvetovoimavarat kansainvälisellä tasolla. Tästä syystä SATHY ry.:n ja IWPA:n yhteistyö käynnistyy virallisesti 16.9.2006 SATHY Expo 2006 -tapahtumasta. Itse asiassa SATHY ry. on ensimmäinen Euroopassa oleva työkoirayhdistys, joka näin tekee IWPA:n kanssa.

Lue lisää taakanvetosivulta >>


EasyEntry-korttiHanki koirallesi SATHY EasyEntry-kortti

EasyEntry-kortilla pääset SATHY-tapahtumiin ilman, että mukaan tarvitsee ottaa koiran alkuperäisiä ja arvokkaita rekisteröinti yms. papereita. Kortti on maksuton.

Täytä lomake ja kortti tulee kotiin maksutta >>


SATHY Uutiset -lehti postitettu jäsenille!
Jos et muutaman päivän kuluessa ole saanut omaasi niin
ota yhteyttä.

ILMOITTAUDU SATHY EXPO-KISOIHIN NYT!

SATHY Expo 2006 -sivut on avattu.Tutustu ohjelmaan, katso kisapaikan virtuaalimalli, ilmoittaudu ja osallistu.
Katso lisätietoja http://expo.sathy.fi

Ennakkoilmoittautumalla säästyt osallistumismaksuilta.
Jaossa aivan älyttömän massiiviset palkinnot, yhteensä useilta kymmeniltä sponsoreilta. Hyvällä suorituksella voitat koirallesi koiranruoat ja paljon muuta.
Katso lisätietoja http://expo.sathy.fi
Toimintaa myös SINULLE ja kavereillesi. Ilmoittaudu avustajaksi. Ennätyshyvät ja arvokkaat avustajapalkkiot.


SATHY Kisapäivät

Lokakuussa, 21.-22.10.2006 Vantaan Myyrmäkihallissa järjestetään SATHY Kisapäivät. Kisapäivillä kisaillaan Lemmikki 2006 suurtapahtuman yhteydessä. Tule mukaan SATHY ry.:n osastolle oman koirasi kanssa esittelemään yhdistystä ja koiriamme, ota yhteyttä nyt heti!

Klikkaa tästä lisätietoja >>


SATHY-keskustelu

Sathy avasi oman keskustelupalstan ja foorumin.
Foorumilla on omat sivut osoitteessa http://keskustelu.sathy.fi

Klikkaa tästä lisätietoja >>


SATHY Expo 2006

Sathy Expo 2006 -jättitapahtuma lähestyy hurjaa vauhtia.
Exoplla on omat sivut osoitteessa http://expo.sathy.fi

Klikkaa tästä lisätietoja >>


SATHY Kesäpäivä pidettiin sunnuntaina 9.7.2006, Vihdissä

Klikkaa tästä lisätietoja >>


SATHY Kevätkinkerit pidettiin Helsingissä loistavan sään vallitessa helatorstaina 25.5.2006

Klikkaa tästä lisätietoja >>


Kuvia taakanvedosta

SATHY-rotuisten koirien ikioma urheilulaji, taakanveto on porskuttanut Suomessa jo SATHY-yhdistyksen alkuajoista lähtien. Suomessa ensimmäiset kisat järjestettiin jo 1990-luvulla, Järvenpäässä. Katso kuvia suomalaisista taakanvetokoirista, klikkaa tästä.


SATHY Pulkkarieha pamautti vuoden 2006 railakkaasti käyntiin!

SATHY Pulkkarieha järjestettiin sunnuntaina 12.3.2006 täydellisessä talvikelissä Espoon K9-hallissa ja areenalla. Ilma oli todella täydellinen, aurinko paistoi täydeltä terältä ja pakkasta oli juuri sopivasti talvisia kisoja silmällä pitäen. SATHY Pulkkarieha keräsi kokoon reilut 200 työkoirahenkistä ihmistä koirineen ja upeaa oli se, että kisoihin osallistui suurin osa paikalla olleista useista kymmenistä työkoirista!

SATHY Pulkkariehassa kisattiin talvisissa työkoiralajeissa reippaalla mielellä. Ensimmäinen laji oli koirahiihto, eli koira vetää perässään suksilla liikkuvaa ohjastajaa. Kisa oli reipas ja leikkimielinen, mutta taso oli yllättävän kova. Osallistujia oli runsaasti ja parhaat palkittiin Royal Canin ruokasäkeillä.

Toinen laji oli pulkkaveto, eli koira vetää pulkkaa, jonka kyydissä istuu ohjastaja. Myös tämä kisa oli todellinen menestys, osallistujia oli runsaasti, ja vauhti oli lähes huimaava. Parhaat palkittiin Royal Canin ruokasäkeillä.

Kolmas laji olikin sitten koko päivän kohokohta, taakanveto-kilpailu. Osallistujia oli todella runsaasti ja taso oli hyvä, ottaen huomioon että nämä olivat ensimmäiset kisat koko talven jälkeen. Osa porukastahan on ollut SATHY treeneissä mukana koko talven ajan, osa on harjoitellut itsekseen, mutta osa porukasta on vetänyt taakkaa viimeksi SATHY Expossa. Osallistujat jaettiin kolmeen luokkaan ja kisa oli kova joka ikisessä luokassa. Hyviä tuloksia sai todella moni koira.

Kiitos kaikille osallistujille, avustajille sekä yleisölle hienosta tapahtumasta!

Lisää infoa, kuvia, kisojen viralliset tulokset, ranking-pisteet yms. tulossa tälle sivulle sekä uuteen SATHY Uutiset -lehteen.


Vuoden 2006 SATHY-tapahtumia on päivitetty ja päivämääriä on lyöty lukkoon.
Katso tarkemmat tiedot tapahtumat-sivulta.


SATHY Pulkkarieha lähestyy!!! - SATHY työkoirien juhlavuosi 2006 räjähtää vauhdikkaasti käyntiin SATHY Pulkkariehassa, joka järjestetään Espoossa, Viherlaakson K9-koirahallissa sunnuntaina, 12.3.2006 klo 14-17. Katso lisätietoja K9-koirahallista, kartta ja ajo-ohjeet Internet-sivulta http://www.k9.fi/toimitilat.html
SATHY ry.:n jäsenille Pulkkarieha on maksuton, muille osallistujille on sisäänpääsymaksu. SATHY Pulkkariehassa järjestetään virallinen kilpailu taakanvedossa, neljässä eri painoluokassa. Nyt on mahdollisuus näyttää mitä on talven aikana treeneissä treenattu! Taakanvetokisassa voittajat saavat mahtavat palkinnot. Lisäksi SATHY Pulkkariehassa järjestetään leikkimieliset kisat Pulkkavedossa (koira vetää pulkkaa, ihminen istuu kyydissä) ja koirahiihdossa (koira vetää suksia, ihminen tulee perässä suksilla). Pulkkavedossa ja koirahiihdossa nopein voittaa ja saa mahtavat palkinnot. Kannattaa siis osallistua! Palkintosponsorina toimii SATHY ry.:n pääsponsori Royal Canin.
Lisäksi paikalla Koiratuote, SHOP.SATHY, SATHY Buffet ja paljon, paljon muuta kivaa!


SATHY ry. jäsenille tiedoksi - Koko vuoden jäsenyyteen sisältyy upeiden etujen lisäksi myös SATHY 10 vuotta -juhlapaita, joka postitetaan Sinulle vuoden ensimmäisen jäsenlehden yhteydessä.
Ystävällisesti ilmoita haluamasi paidan malli, koko ja väri sähköpostitse osoitteeseen info@sathy.fi otsikolla JÄSENPAITA. Ilmoita viestissä oma nimesi, oma viitenumerosi, paidan malli, paidan koko ja paidan väri. (Malli- ja väritiedot näkyvät jäsenkirjeessä ja maksulomakkeessa, jonka perusteella maksoit jäsenmaksun.)


SATHY ry. 10 vuotta!!! SATHY ry. on ollut yhdistysrekisterissä jo kymmenen vuotta, 1996-2006. Tämä vuosi 2006 on siis SATHY ry.:n 10-vuotis juhlavuosi. Jäsenet tulevat nauttimaan hienoista eduista, tapahtumia tulee olemaan enemmän kuin koskaan, kisat upeampia kuin koskaan ja paljon, paljon muuta. Onnea SATHY ry.!


Kannattaa katsoa myös vanhempia uutisia menneiltä vuosilta:

2005 uutisia | 2004 uutisia | 2003 uutisia | 2002 uutisia | 2001 uutisia | 2000 uutisia | 1999 uutisia | 1998 uutisia



Tätä sivua ja sivun sisältöä ei saa käyttää mihinkään koira- tai koirarotuvastaiseen tarkoitukseen.

Lisätietoja http://www.sathy.fi
© 1990 - 2006 SATHY
Koirien taakanveto™, Koirien voimaveto™ ja Kääpiöterriereiden tuholaistorjunta™ ovat SATHY ry.:n tavaramerkkejä.