SATHY ry. vuoden 2005 uutisia
Jos Teillä on jotakin kerrottavaa, jonka haluatte tälle sivulle niin lähettäkää viesti osoitteeseen info@sathy.fi.
Kannattaa katsoa myös vanhempia uutisia menneiltä vuosilta:
2004 uutisia,
2003 uutisia, 2002 uutisia,2001 uutisia, 2000 uutisia, 1999 uutisia, 1998 uutisiaJoulukalenteri

SATHY-joulukalenteri on avattu! Joulukuun joka päivä ilmestyy uusi koirakuva.
Kuvat on valittu sattumanvaraisesti yhdistykselle lähetetyistä kuvista.
Katso kalenteri tästä linkistä.


Joulumyyjäiset sunnuntaina 11.12.2005 klo 11-14!

Vuosien ajan pyydetyt, paljon odotetut SATHY ry. Joulumyyjäiset järjestetään nyt ensimmäistä kertaa! Aika on sunnuntai, 11.12.2005, kello 11-14. Paikka on Helsingin Lassila, osoite Kaupinmäenpolku 14, kerhotila D-rapussa. Jätä auto Kaupintien Teboilille ilmaiselle parkkipaikalle ja Joulumyyjäiset ovat parin minuutin kävelymatkan päässä. Ota oma koirasi mukaan joulutunnelmaan!

SATHY Joulumyyjäisissä on myytävänä joululahjaksi itselle tai ystävälle:
Pipareita, Jouluisia Maustekakkuja, Joulutorttuja, Joulupullaa, Lihapasteijoita, Jouluteetä & Teesihtejä, Mehiläisvahakynttilöitä, Joulukransseja, Koirien T-paitoja, Koirien Kaulapantoja, Koirien Vilkkupantoja, Koirien Taluttimia, Koirien Kankaisia Ja Karvaisia Petejä, Koirille Jouluisia Puruluita, Koirille Joulunameja, Koirille Leluja, Jouluisia Herkkukoreja Koirille, Koristetyynyjä, Patalappuja, Kakkapussipussukoita...

SATHY Buffetissa on tarjolla: kahvia, jouluteetä, glögiä, pipareita, jouluista maustekakkua, joulutorttuja, lihapasteijoita, joulupullaa.

Lapsille bulldoggi-ajelua kärryssä!

Muista ottaa mukaan omat käytetyt koiratavarasi, sillä SATHY Joulumyyjäisissä järjestetään myös koirakirppis, jossa voit ostaa, myydä tai vaihtaa omat vanhat koiratavarasi muiden vastaaviin. HUOM! Hinnoittele omat tuotteesi valmiiksi! Joulumyyjäisissä järjestetään myös arpajaiset, jossa voit voittaa jouluisia palkintoja!

SATHY Joulumyyjäisten tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä SATHY ry. yhdistykselle, käytettäväksi SATHY ry. jäsenten parhaaksi.

Perille pääset omalla autolla tai HKL bussilla nro 40.

Kartta:SATHY sähköpostiuutislista uudistettu

SATHY-sähköpostituslistoja on uusittu ja ne toimivat nyt automaattisesti. Treeni, shoppi, tapahtuma ym. uutiset tulevat niihin osoitteisiin, jotka on ilmoitettu www.sathy.fi/sposti sivulla.
Jos sinulle ei tule spostia niin ilmoita osoitteesi tästä linkistä!


Uusin SATHY Uutiset -lehti

Uusin SATHY Uutiset -lehti on taas postissa. Tällä kertaa luvassa on jykevä työkoiralukupaketti terrierin ja bulldoggin omistajille. Jos et saa omaasi muutaman päivän kuluessa niin luultavasti et ole SATHY:n jäsen! Korjaa asia ja ota yhteyttä yhdistykseen heti, vielä kerkiää.
Aiheita ovat mm. AKAT-koirat karavaanareina, hyvin käynnistyneet treenit, haastattelussa Suomen johtava amerikanbulldoggi-kenneli, joulumyyjäiset, paukkuarkuudesta, terapiakoira-asiaa, panta-testi, lemmikkiliikkeiden alennuskupongit yms.


SATHY Terapiakoira Helsingin Sanomissa

Yksi monista SATHY ry.:n virallisista Terapiakoirista, amerikanpitbullterrieri Sofi, esitellään Suomen suurimmassa sanomalehdessä, Helsingin Sanomissa sunnuntaina, 23.10.2005. Upea kuvakavalkadi terapiakoiran työpäivästä on kokonaisuudessaan esillä Helsingin Sanomien verkkoliitteessä.

Klikkaa tästä lisätietoja


Lemmikki-messut oli jymymenestys

SATHY ry. oli mukana Suomen suurimmilla Lemmikki-messuilla 21. - 23.10.2005 Vantaalla. Messuosastomme veti valtavasti yleisöä puoleensa ja SATHY esitykset lauantaina ja sunnuntaina olivat koko Lemmikki-messujen suosituimmat. Erityisesti yleisön suursuosikeiksi nousivat ihanat amerikanpitbullterrierit, suloiset amerikankääpiöterrierit ja jäyhä mutta ystävällinen vanhaenglanninbulldoggi. Lisää tietoa Lemmikki-messuista on tulossa pian sekä tänne kotisivuille että tietenkin uusimpaan SATHY Uutiset lehteen.


SATHY ry. Lemmikki 2005 -messuilla

SATHY ry. on mukana Lemmikki 2005 -messuilla pe-su 21.-23.10.2005 Vantaalla, Myyrmäki-hallissa. Osoite on Myyrmäkihalli, Raappavuorentie 8-10. Messut ovat avoinna perjantaina 21.10 klo 12-18 ja la-su 22.-23.10 klo 10-17. SATHY ry. on Lemmikki-messuilla omalla osastollaan esittelemässä yhdistyksen toimintaa ja koirarotuja. Lisäksi lauantaina ja sunnuntaina klo 15-16 on suurella esityskentällä SATHY-esittely, jossa esitellään SATHY-toimintaa, kuten taakanvetoa, tuholaistorjuntaa ja terapiakoiratoimintaa sekä esitellään kaikki SATHY-rotuiset koirat.
Tule mukaan katsomaan SATHY-koiria
.


Nyt treenaamaan!

Nyt on treeneihin osallistuminen helppoa! SATHY:n aktiivit vetävät taakanveto-, voimaveto-, tuholaistorjunta- ym treenejä pienryhmissä eri paikkakunnilla. Jokaisella sathy-koiran omistajalle tulee nyt parempi mahdollisuus kokeilla, treenata ja osallistua mielenkiintoisiin työkoiralajeihin. Kunhan treeniohjelmaan saadaan vauhtia niin harjoittelut laajenevat tasaisemmin eri paikkakunnille.

Klikkaa itsesi tästä treenisivuille ja osallistu!


SATHY Expo 2005 rikkoi Suomen ennätykset!
Taakanvedossa 1500 kg... Best In Show 37x... Nopeuskilpailu...
Paikalla työkoirien eliitti: ab:t, apbt:t, akt:t, akat:t, vebit...
Expossa ennätys kävijämäärä, osallistujat kaikista roduista, enemmän kisoja,
mahtavammat palkinnot, enemmän ja parempia tuloksia!

Klikkaa tästä expo-sivulle.


Expo-avustarekrytointi alkanut!

Ilmoittaudu avustajaksi expo-tapahtumaan ja korjaa talteen muhkeat edut.
Katso lisätiedot osoitteesta http://rekry.sathy.fi


Expo-tietoja lisätty

Kohta pidettävän SATHY Expo tapahtuman omille sivuille on lisätty valtavasti tietoa.
Käy tutustumassa ajo-ohjeisiin, ohjelmaan yms. tästä linkistä expo.sathy.fi


SATHY Uutiset -lehden uusin numero on ilmestynyt

Lehti tulee jäsenille viimeistään ensi viikon alussa. Ennätyspaksussa lehdessä on mm. seuraavat artikkelit: SATHY Expo, koirien salakuljetus, koiravero, uudet terapiakoirat, koiran suuhygienia, koiran suolitukos, vanhaenglanninbulldoggi oikea työkoira, kirja-arvostelu - tällä kertaa ei niin asiallinen “Koiran vaivat - kotikoiran lääkärikirja”, kuvaraportti taakanvedon virallisista ruotsin mestaruuskisoista, lue ketkä ovat tulossa Expoon, juttu koiran sisäelimistä, taakanvetoharjoittelun kotitehtäviä, ym. ym.
Lisätietoja SATHY Uutiset -lehdestä saat tästä linkistä.


Shop.sathy

Yhdistyksen puoti, shop.sathy on avattu uudessa osoitteesa shop.sathy.fi.
Samalla (muuten niin vaikeasti saatavia) rotukohtaisia tuotteita, tarvikkeita, tarroja yms. on lisätty.
Klikkaa tästä itses shop.sathy-sivuille SATHY-SHOP


Terapiakoirat eivät lomaile

Samalla kun me muut sulamme kesähelteissä niin terapiakoirat ovat olleet ahkerina. Tänä kesänä SATHY:n terapiakoiraohjelma on ollut todella vilkasta. Koirat, omistajineen, ovat vierailleet useissa laitoksissa ja ilahduttaneet laitosten asiakkaita.
Katso uusia terapiakoirakuvia ja juttuja tästä linkistä.


Ruotsin taakanvedon mestaruus

Lauantaina 17.6.2005 kisailtiin Göteborgissa Ruotsin taakanvedon mestaruudesta. Painoluokkia oli kolme ja tulokset kovia. Lisäksi annettiin palkinto sille koiralle, joka veti eniten painoja suhteessa omaan painoonsa. Mukana oli amerikanpitbullterriereitä ja amerikanbulldoggeja. Tulokset tulevat tälle sivulle tuota pikaa.


Lähetä kuvia SINUN koirastasi

Tulossa on kuvagalleria SATHY-koirista. Lisäksi on tekeillä jo mm. ensi vuoden vuosikalenteri. Tarvitsemme hyviä kuvia juuri SINUN koirastasi, sohvalta, lenkiltä, sisällä ja ulkona. Lähetä kuvast s-postitse osoitteeseen info@sathy.fi


SATHY Terapiakoirat vauhdissa

Vaikka useat koiraharrastajat ovat kesälaitumella tekevät SATHY terapiakoiraharrastajat tärkeää työtään vierailemassa hoitokodeissa ja laitoksissa. Tulossa kuvakavalkaadi ja -raportti yhden terapiakoiran työpäivästä.


Kevätkinkerit 2005 ylitti odotukset

Tuulisessa kevätsäässä pidetty vuosittainen ulkoilmatapahtuma, SATHY Kevätkinkerit, ylitti odotukset. Paikalla oli runsaasti työkoiria ja harrastajia. Tulokset olivat hyvät, eikä syyttä - amerikanbulldoggit ja vanhaenglanninbulldoggit olivat todella harjoitelleet kisoja varten.

Lue ja katso lisää Kinkereiden omilta sivuilta, tästä linkistä.


SATHY Expo 2005

Vuosittaisen työkoiraharrastajien suurtapahtuman, SATHY Expon, omat sivut on avattu. Sivuille lisätään tietoa ja expoon liittyviä uutisia sitä mukaa kuin tiedot varmistuvat.

Katso lisätietoja tältä sivulta www.sathy.fi/expo2005


Aktivoidu! Kevät on täällä!

Kevät pamahti Etelä-Suomeen ja nyt on koiranomistajan syytä aktivoitua. Ilmoittaudu heti paikalla taakanvetoon ja muihin harjoituksiin. Ensimmäiset lumettomat treenit pidetään aivan lähiaikoina. Tule mukaan!

Katso lisätietoja tapahtumat-sivulta.


Terapiakoirista tehtiin tv-ohjelma

TV2:n Eläin ystävät -ohjelma kuvasi SATHY-terapiakoiria visiitillä sairaalassa, jossa terapiakoirat piristivät asiakkaiden päivää. Paikalla oli peräti kaksi terapiakoiraa jotka saivat osakseen uusien ystävien silityksiä ja taputteluja.

Ohjelma tulee TV2-kanavalta, 24.3. kello 16.05 ja 26.3. kello 20.25

Katso kuvia tästä linkistä


Pulkkarieha pidettiin sunnuntaina, 13.2. kello 11-14

SATHY Pulkkarieha 2005

Katso tarkemmat tiedot pulkkarieha-sivulta.


SATHY Uutiset -lehdet julkaistu netissä

Lue hyvää koiratietoutta SATHY Uutiset -lehtien arkistosta.
Tästä linkistä.


Luvassa ohjattua taakanvetoa

Kohta käynnistyy ohjattu taakanvetoharjoittelu, johon ovat tervetulleita kaikki isot ja pienet SATHY-koirat. Harjoitukset tulevat olemaan kaksi kertaa kuukaudessa ja pyritään pitämään lähellä osallistujia. Katso lisätietoja tapahtumat-sivulta.


Osto/myynti-markkinapaikka avattu

SATHY:n nettisivulla voi ilmoittaa myytävänä olevasta uudesta tai käytetystä koiratarvikkeesta tai palvelusta. Ilmoitukset julkaistaan myös SATHY Uutiset -lehdessä. Koiria tai pentuja ei saa ilmoittaa myytäväksi/ostettavaksi.
Klikkaa tästä ja pääset sivulle.


Hyvää uutta vuotta 2005

Viime vuosi oli mahdottoman hyvä vuosi kaikille SATHY-rotuisille koirille. Saman huomasi myös yhdistyksen toiminnassa, enemmän tapahtumia, enemmän kivaa, paljon koiria, tuhti lehti ilmestyi 7 kertaa vuoden aikana, SATHY-rodut olivat esillä monessa suomalaisessa aikakausilehdessä - ja pelkästään positiivisessa hengessä!

Tästä vuodesta tulee myös erinomainen. Ensimmäinen tapahtuma on pulkkarieha, joka pidetään sopivan sään ilmaantuessa tammi-helmikuun vaihteessa. Taakanveto kokee uuden tulemisen kun SATHY:n taakanvetokoulu pyörähtää käyntiin, tarkoitus on saada väkivahvoille koirille (isoille ja pienille) tarpeeksi taakanvetokokemusta, jotta Pohjoismaiden mestaruus pysyy Suomessa - kaikissa painoluokissa!

SATHY:n www-sivuille tulee muutama uudistus:

Muut parannusehdotukset ovat myös tervetulleita!


Kannattaa katsoa myös vanhempia uutisia menneiltä vuosilta:
2004 uutisia |
2003 uutisia | 2002 uutisia | 2001 uutisia | 2000 uutisia | 1999 uutisia | 1998 uutisia

SATHY ry.:llä on myös postituslista, jonka kautta kiinnostuneille kerrotaan uusimmat uutiset ja tapahtumat sähköpostitse.
Listalle pääsee lähettämällä pyyntö osoitteeseen info@sathy.fi.


Tätä sivua ja sivun sisältöä ei saa käyttää mihinkään koira- tai koirarotuvastaiseen tarkoitukseen.

Lisätietoja http://www.sathy.fi
© 1990 - 2004 SATHY
Koirien taakanveto™, Koirien voimaveto™ ja Kääpiöterriereiden tuholaistorjunta™ ovat SATHY ry.:n tavaramerkkejä.