Tätä sivua ja sivunsisältöä ei saa käyttäämihinkään koira- tai koirarotuvastaiseentarkoitukseen.
Lisätietoja http://www.sathy.fi

SATHY 1998 UUTISIA - SATHY '98NEWS

Pitti lehdessä!Kääpiöterrieri telkkarissa!
SATHYn kaltainen yhdistys Ruotsiin?
Ruotsalaiset taas vauhdissa!
Amerikanbulldoggit kokoontuivat
SATHY:n julkaisut suoraan netistä
SATHY-rotujen uusimmat edustajat Suomessa
SATHY Uutiset -lehti
Rotujen historiaa kuvina
Mitkä koirarodut purevat eniten ihmisiä?Onko eroja?16.10.1998

Rodut julkisuudessa

Innokkaimmat SATHY-rotujen fanit huomasivat ehkä muutamaviikko sitten telkkarisarjassa Kolmas kivi auringostakääpiöterrierin televisiodebyyttiesiintymisen.Samoin voi bongata pitin Teen People -lehden kannestaja lisää kuvia löytyy sisäsivuilta rap-artistiUsherin haastattelussa.


16.10.1998

SATHY Ruotsissa?

Sathyn sihteeri kävi 12.10.-13.10.1998 Tukholmassa jaGöteborgissa ja tapasi sikäläisiäkoiraharrastajia. Aktiiviharrastajat ovat päättäneetryhtyä toimiin sikäläistä viranomaisten jamedianhömppä-kampanjaa vastaan ja ovat tosissaanperustamassa valtakunnallista yhdistystä, joka puolustaisiamerikanpitbullterrierin mainetta.

Ilmeisesti yhteistyö SATHY:n kanssa tulee olemaan olennainenosa tiedotustoimintaa ja odotammekin länsi-naapureidenaktiviteetteja innolla. Lisää asiasta lehdessä jatällä sivulla.


8/98

Ruotsalaiset vauhdissa

(Joku aika sitten saimme kuulla miten poliisi toimiGöteborgissa kun sai kuulla kadulla olevan pitbullin vaillaomistajaa: poliisi eristi kadun tiesuluin jonka jälkeenkypärin ja luotiliiven varustettu poliisi AMPUIjalkakäytävällä yksinäisenä istuvankoiran kiväärillä naispuolisen omistajanvastustuksesta huolimatta.)

Nyt Ruotsin tekstiteeveessä oli uutinen, jonka mukaanGöteborgin paikallinen poliisi haluaa rekisteröidäkaikki sikäläiset pitbull-rotuiset koirat jaheidänomistajat. Tämä sen takia kun koira olihypännyt linnun kimppuun (lintu kuoli myöhemminsairaalassa).
Göteborgin poliisi on innostunut asiasta sen verranpaljon,että kutsui joitakin viranomaisia kokoukseen, jossamietittiin ratkaisua "pitbullongelmaan". Ja tästähänmedia on riemastunut, asiasta on jo nyt revitty isoja otsikoita jamyllytys senkuin kiihtyy...

Merkillistä miten joissakin paikoissa ongelmiasynnytetään aivan väkisin. Onneksi elämmeSuomessa...


9/98

Amerikanbulldoggit kokoontuivat

Kuvia tästä linkistä!


25.7.1998 järjestettiin JÄRVENPÄÄSSÄ amerikanbulldog näyttely/kokoontuminen. Paikalle saapui yli tusina Suomen komeimpia amerikanbulldog koiria.

 


SATHY:n julkaisut suoraannetistä

SATHYlta on aina ollut saatavilla korkealaatuisia esitteitäkoiraroduista, faktoista ja lakiasetuksista. Nyt osa esitteistäon siirretty kotisivuillemme helpostikäytettävässä muodossa. Ei tarvitse muuta kuinklikata itsensä SATHY:ndokumentti-sivulle ja siirtääitselleen maksutta kivaa ja hyödyllistä lukemista.
Kaikkia SATHY:n painotuotteita ei tähänhätään ole sivuille ehditty laittaa, mutta tilannekorjaantuu kohta.
 
 


SATHY Uutiset -lehti

SATHY Uutiset lehti ilmestyy noin 6 kertaavuodessa, jo kolmatta vuosikertaa. Voit lukea lehteä myöspääkaupunkiseudun kirjastoissa. Lehti on ilmainen kaikillejäsenille. Kohta lehti on imuroitavissa myös SATHY:ndokumentti-sivulta.

Our club publishes a magazine too. It'smostly written in Finnish but has an english summary. Soon you'll beable to download it from SATHY'sdocument-page.


Rotujen historiaa kuvina

Amerikankääpiöterrierin historia ulottuu aina viimevuosisadalle saakka. Amerikanpitbullterrierin ja amerikanbulldogginvaiheet ovat selvillä sitäkin kauemmin. Näitäkaikkia koirarotuja on kuvattu vanhoissa piirustuksissa jamaalauksissa, jotkut ovat 1600-luvulta.
SATHY:lla on upea arkisto kopioita vanhoista kuvista joissanäkyy koirarotujen historiaa, osa kuvista näkyynyt historia sivuilla.

Check out the old pictures of our breeds inthe history-pages. 


SATHY-rotuisten koirien uusimmat edustajatSuomessa

Suomessa on enemmän SATHY-rotuisia koiria kuin koskaanaikaisemmin. Tässä muutamia uusiaamerikanpitbullterrieritulokkaita...


Pepi

Roope (oik) ja staffi-ystävä

Kirppu (vas.) ja Napero

 


Mitkä koirarodut purevat enitenihmisiä? Onko eroja?

SATHY:lta on saatavissa yksiin kansiin koottuna kaikki käsiin saatu tutkimus- ja faktamateriaali mitä tulee koirien puremisiin. Tätä vihkosta on jo jaettu eri järjestöille ja lain laatijoille ympäri maailman.

Now you don't have to believe the media crap about biting dogs, or dangerous dog breeds. SATHY collected all fact based statistics in a booklet. The 2nd edition is now available

Bite Statistics

 

When you read this material, you just have to wonder howstupid the breed spesific legislations really are in countries likeNorway, Denmark, United Kingdom, Holland, etc. Be your dogs bestfriend and do something!


AMERIKAN-
BULLDOGGI

AMERIKAN-
PITBULLTERRIERI

AMERIKAN-
KÄÄPIÖTERRIERI

YHDISTYKSET

DOKUMENTIT

LINKIT

UUTISET


Tätä sivua ja sivun sisältöä ei saa käyttää mihinkään koira- tai koirarotuvastaiseen tarkoitukseen.

Lisätietoja http://www.sathy.fi
© 1990 - 2004 SATHY
Koirien taakanveto™, Koirien voimaveto™ ja Kääpiöterriereiden tuholaistorjunta™ ovat SATHY ry.:n tavaramerkkejä.